dilluns, 19 de març del 2012

Musungu and masai

Estic a Arusha, un lloc turistic des d'on surten molts safaris
Fa tres dies que viatjo en grup, tres dones i se'ns va afagir un noi masai.
Anem a on anem som l'atraccio de turistes i locals, doncs el noi es masai i treballa a Zanzibar i va vestit segons la tradicio, amb dues capes de tons vermellosos que li arriben al voltant dels genolls, porta collarets i bracalets.
Alla on anem trobem masais que ens ajuden a trobar hotel o a sortirnos sense problemes i rapidament a les estacions d autobusos, o be ens en anem a fet petar la xerrada amb les mammas masais als mercats.
Ahir estavem a Moshi molt a prop del Kilimanjaro. Varem anar als poblets que hi ha a la pujada al gran volca. Era diumenge i molta gent estava entretinguda bebent la cervasa local feta de platan i cereals. Hi ha molts pobles petits en mig d unes terres molt fetils i amb aigua abundant.
El Kilimanjara no l'hem vist fins aquest mati, doncs nomes es deixa veure de 7 a 8 de mati, llavors rapidament els nubols el tapen.


Acabo de llegar a Arusha desde Moshi desde donde esta menana he podido ver el Kilimanjaro, que esta solo despejado de 7 a 8 de la manana.
Estoy viajando con un grupo en el que tambien esta un masai y es estupendo ya que dondequiera que vayamos siempre hay alguien de su tribu que nos ayuda. Tambien hemos ido al mercado a charlar con las mamas masais


--
tot el que menjo
http://manducajant.blogspot.com/
les meves fotos/my pictures
http://picasaweb.google.es/rmanell
ALL MY BLOGS
http://bloggerdebloggers.blogspot.com/